Elin har namnsdag idag (:

Grattis mig på min namnsdag! Mahaha!Sitter hos Anna å taggar för kvällen hos Maria. Vi va väldigt morronpigga idag kan man säga, vi for upp vid halv 10 å åkte och duscha hos hennes mormor. Sen drog vi hit igen å käka frulle, sen så har vi kollat kläder till Anna som hon ska ha ikväll. Jaa den damen kan inte bestämma sig för 5öre! Nu sitter hon och klagar över hur ont hon har i sin fot! HAHA AAAAAJ ELIIN! låter de mahaha. Jaa hon är söt hon.
Kl 2 tar vi bussen från Nt till Väddö där vi ska träffa Maria och nåra av hennes polare och käka å så. Sen drar vi till Älmstanattan så kanske vi ses där! YEEAH!
BYYE PEOPLE!

Svamp Bobben!

Anna: Veeeeeeeeeeem bor i en svamp och kallas för FYRKANT?!?!?
Elin: SVAMPBOBBEN!
Anna/Elin: HAHAHAHAHH!!!


Elin: Veeeeeeeeeem bor under en sten och kallas för PATRIK!?!!??!?
Anna: PATRIK SVANBERG!!!
Elin: ?????? AHAHAHAHAHHAHA
Anna: Vadå vare inte så?
Elin: NEEJ! De är ju stjärnan i svampbob som heter Patrik!
Anna/Elin: HAHAAAHAHAHAHHAH!

Segon

Tjoohopphejsvejs!

Sitter i stora stugan med Anna. Vi tänkte att vi kunde sova här nu iställe för på friggan nu när vi är ensama här. Vi sitter även å lyssnar på Lars winnerbäck, vilket är de mysigaste som finns! Hans musik har en så mysig känsla, jag älskarn!
Idag har jag och Anna sovit till 1, skulle upp vid 9 men ingen av oss kommer ihåg att vi stängde av väckarklockan.. Hur bra är de? Mahaha, jag tycker de va kul! Sen vid 2 drog vi med moppen in till Norrtälje för att ta en buss till Rimbo där vi mötte papps som hade lite saker med sig som jag så klart glömde. Sen tog vi nästa buss direkt till norrtälje igen. Vi hämta moppen å drog till öb, sen till Flygfyren, sen tillbaka till Bha. Sen så åkte vi till Annas morbror som fyllde år idag, där fika vi å svulla tårta och kakor. Sen har vi fanimig inte gjort nå mer... haha vi har inte gjort ett skit mer asså, vi har bara sutti här å kolla tv, smsat, chattat. JAA vilket liv vi har! Mahaha, men äre sommarlov så äre! Nu ska vi fortsätta dryga.
BYE!

Lars Winnerbäck - Kom änglar
RSS 2.0