Dålig uppdatering

(För att va mig i dessa tider)

Heeej Folket!


Jag har inte uppdaterat så mkt, jag som har lagt in flera inlägg per dag ett tag. Men nu kommer de igen haha.
Idag har jag bara legat hemma å slappat. Inte kul alls, typ PANIIK! Sommarlovet bara flyter på å jag hänger inte med! uuusch imorrn är de Juli å då är de inte långt kvar till skolan igen! Jag saknar såklart alla i HP08, Men jag saknar inte lärarana å våra scheman :/ Ajaa nog om skolan!! De vill ingen påminnas av!
Åter till dagen, jag skicka ner pappa till Rimbo för att hämta nya linser åt mig som kommit nu, och även ta ut pengar åt mig så jag kan köpa skor imorrn. Jag tror de blev lite fel på priset med linserna, jag fick dubbelt så många som jag brukar köpa för samma pris. NICE! säger jag bara, de gillar vi mycke! Så nu räcker de i 6 månader å jag slipper mina fula glasögon jag har vart tvungen att ha i en vecka! haha nu har ögoninflamationen gått över så de är skit bra.

Desuuuutom :D Har min bejb kommigt hem!!! Ahh så jag har saknat min Serb! Guush! men nu är hon i Sverige iigen. LALALA YES! Så på torsdag ska vi träffas å ha de mys mys :D hoppas de är bra väder så vi kan steka på malmen. Annars hittar vi vell på nå annat skojj. Har saknat hennes kloka råd hon ger mig om allt å alla (; Men jag har redan fått ett par, ååh va du är bra gumman! 
Min bejb! HAPPY!

RSS 2.0