Dålig uppdatering

(För att va mig i dessa tider)

Heeej Folket!


Jag har inte uppdaterat så mkt, jag som har lagt in flera inlägg per dag ett tag. Men nu kommer de igen haha.
Idag har jag bara legat hemma å slappat. Inte kul alls, typ PANIIK! Sommarlovet bara flyter på å jag hänger inte med! uuusch imorrn är de Juli å då är de inte långt kvar till skolan igen! Jag saknar såklart alla i HP08, Men jag saknar inte lärarana å våra scheman :/ Ajaa nog om skolan!! De vill ingen påminnas av!
Åter till dagen, jag skicka ner pappa till Rimbo för att hämta nya linser åt mig som kommit nu, och även ta ut pengar åt mig så jag kan köpa skor imorrn. Jag tror de blev lite fel på priset med linserna, jag fick dubbelt så många som jag brukar köpa för samma pris. NICE! säger jag bara, de gillar vi mycke! Så nu räcker de i 6 månader å jag slipper mina fula glasögon jag har vart tvungen att ha i en vecka! haha nu har ögoninflamationen gått över så de är skit bra.

Desuuuutom :D Har min bejb kommigt hem!!! Ahh så jag har saknat min Serb! Guush! men nu är hon i Sverige iigen. LALALA YES! Så på torsdag ska vi träffas å ha de mys mys :D hoppas de är bra väder så vi kan steka på malmen. Annars hittar vi vell på nå annat skojj. Har saknat hennes kloka råd hon ger mig om allt å alla (; Men jag har redan fått ett par, ååh va du är bra gumman! 
Min bejb! HAPPY!

Summertimes!

Heej gosungar! hoppas allt är bra med er!

Med mig är de super, har precis käkat jordgubbar med glass och grädde så jag är proppmätt!
Denna stek heta dag har jag spenderat hos min moster Mian. Lekt lite med kusinerna och sjungit sing star. Sing star va skit kul för jag vann hela tiden och kom 1:a på varje låt. Damn im good! Sen kom även min mammi dit å då bada vi i deras pool och sola på deras altan, skiit mys! Men de va jävlans va hett de va! And i love it! De blev 2 dopp i poolen idag dårå, de räckte för mig tycker jag, 19 grader varmt. Sen åt vi en jäävla god middag där oxå, då hade även Madde anlänt de jäkla mat vraket... Finns de nån värre när de gäller mat? Tror inte de vaa. Vi snacka även massa minnen från när jag å Madde va små, å jag kan säga att jag va ett jävla kul barn asså (; Många roliga saker jag har hittat på :D Jag och Maddde hade även roliga minnen om Mamms och Mian, å jaaa de är alkohol med i bilden :D Faasen va roligt vi hade! Ajaa, jag har iaf haft en mysig dag tillsammans med mina kusiner och min goosiga moster haha och även Lalle (Mians man).

Men nu tycker jag att lovet ska ta fart :S Jag gör ju fan ingenting medans alla andra åker utomland och till sina sommar ställen.. Bara jag kvar här vafan.. ILLA! :( SAD FACE!

Not the only one!

HAHA! jag hitta precis den här viden på youtube. De är Taylor Lautner från Twilight (spelar Jacob Black). Han har precis samma fel på benet som jag! Haha han kan inte sluta och de är precis så de är för mig. Så nu vet ni att jag inte är helt onormal! haha jag skrattar ihjäl mig, alla klagar på mina ryck i benen (A)


RSS 2.0