Uppdatering om gårdagen

HeejHeej!

Hemma igen efter en natt i Gottröra, av alla ställen ja! Jag och Anna hamnade där efter att vi kollat hockey. Rimbos A-ag mot Gimo, sluta 4-4! Så de va en helt okej match, Jag och Titti hade fullt upp med att kolla 2 snygga pojkar medans Anna gömde sig för en maha! Piinsamt Anna, Pinstamt! Men aaaja vi ska kolla hockey idag oxå så idag får hon fan snacka med killen om han är där, annars blir jag jävligt arg. Som sagt efter matchen drog vi te Gottröra och där va de lite röj så vi tog nåra öl och hade de mys framför en brasa mihi. Men resan dit va inte kul! Anders hämta oss i vid kyrkan och körde som en jävla galning till dit vi skulle!! Asså serri jag fick typ hjärtattack... Jävla rally på den där läskiga vägen, vi sladda och for så jag vet inte vad. Sen när vi skulle sova så låg jag och Anna och skratta ikapp! HAHA asså serri ni skulle hört hur de lät! Först typ .. eh ja hur ska jag förklara... Vi låg typ och pep sen brast vi ut i gapskratt båda två! Asså jag skratta så jag grät och tappa typ rösten haha de va galet! Anders som låg brevid börja garva åt oss och då börja jag garva ännu mer.. ja så de kan gå. Vi visste inte ens vad vi skratta åt... Jaa jag och Anna är som vi är, vi behöver inte va fulla för att va roliga! Vi är de jämt maha! Vi vaknade runt 9 iallafall för att sedan bara ligga och dra oss te halv 11 då vi fick skjuts till Rimbo av Anders. Väl i Rimbo så pajja typ hans bil HAHA. Han kör som fan att de inte förvånar mig, de rök så in i helvete från huven.

Nu är jag väl hemma och jag fryser som fan! Ska till mormor sen och käka eftersom hon fyller år idag! Grattis Grattis Mormor, 71år idag! Så de blir nice att träffa släkten! Sen blire som sagt hockey igen, idag derby mellan Rimbos B-lag mot Norrtälje, hoppas Rimbo vinner nu då!

Jag vill ha dig här varje dag (8)

Heej!

Eyy de är redan 30 Oktober! Damn va tiden går! Snart äre ju jul oxå, underbart!
Vakna vid ett idag då, de blev lite sent igår eftersom ett par trevliga killar ringde te Anna och snacka med oss. Ja fick t.o.m en dejt! Vi somna runt 5 sådär när Annas pappa skulle te jobbet. Så aa de va okej att vakna sent! Anna står nu i duschen och jag står på tur maha. Sen ska vi vell chilla tills de är dax att dra te  Rimbo och kolla hockey. Jaa de va ett tag sen jag kolla de men de kanske blir kul, alla snygga hockeyrumpor är alltid nice!  Vi ska även träffa Titti där, den lilla tösen vill kolla in Tim, Anna vill kolla om Jesper kanske är där och jag kör då på P***** aaa jag vågar inte ens skriva namn asså (A) Sen får vi se vad som händer! Fredag vafan man vet lixom alldriiiiig!

Hörs maby senare asså!

Händer ikväll folks?

Tillbaka efter dressyr i ridhuset! Gick vell bra tycker jag men som vanligt blir jag sur när de inte går som jag vill (A) mihii... Nu funderar jag på vad som händer ikväll! Ska man kanske dra till Anna trots allt(hmm) Ska ta en dusch nu iallafall så får se om jag orkar ta bussen te Täby sen. Om nu tösen inte hittat på nått annat att göra!

På tal om ingenting...
Självklart att de tog emot lite, men I´ll get over it! :D
RSS 2.0