Ro Ro Den stora båten fram

Tjolahopp

Dagen har varit SÅÅ hård! Historia prov första timmen, som gick som de gick! sen blev de håltimme fram till 1! Asså de är så sjukt att de ska va så, man får sitta å glo på folk i korridoren i flera timmar... Sug. På idrotten fick vi ro vikingabåt, de gick bra i think haha, de va inte tråkigt och inte kul, Heelt okej alltså! Sen så drog jag manda och Titti hem, vi hoppade en lektion. Men Show Most Go On! Maha, åkte förbi mormor och morfar en sväng och sen åkte jag hem. Sitter och kollar på tv nu, fett tråk! Inget att plugga, eller joo egentligen men palla de nu.

Asså shit ja har inget att skriiiva Ni får lyssna på en grym låt istället (: Pusshej!Love is my Drug is my medicine
Stay with me honey stay with me
Love is my Drug is my heroine

Va äer Dee?

HeejHoppShooolaSnopp

Har pluggat i timmar nu! Har så jävla ont i huvet att jag bara vill slå hål på den så allt bara kan åka ur den... Låter snajs va? De tycker jag iallafall. Inga huvvevärkstabletter finns de heller, som vanligt i de här fucking huset! Pappi va iallafall lite snäll å köpte halstabletter åt mig åtminstonde, eftersom jag har jäkla ont i halsen oxå! Är de en förkylning påväg kanske? Eller svininfluensan? Haha neej den ska jag hålla mig borta ifrån tills jag fått mitt vaccin som ska tas inom en snar framtid. Hoppas på att man inte får allt för hårda biverkningar :S Aja de va länge sen jag tog spruta så de ska bli najs! Älskart! Tro de eller ej!
Har även hunnit ta en lång kokhet dusch! Underbart skönt va de, jag fyser inte lika mkt länge och huvvevärken försvann för en stund, but its back! Å de gör kylan oxå.. Att jag alltid ska frysa! De är ingen annan som gört!

Aja nu ska jag sluta klaga och fortsätta plugga på den här jävla historian! De går inte in i huvet! Jag blir galen :(

RSS 2.0