I need to figure this out

Jag är sjukt trött. Jag är sjukt trött på allt just nu. Kan inte förstå mig på mig och mitt problem. Hur jobbigt är de inte då? När man inte ens kan förstå sig själv menar jag... De tar på en så fruktansvärt mycket, speciellt när andra vill hjälpa och finnas där. De gör andra lessna eller besvikna när jag inte förklarar, och öppnar mig. Men jag vet inte mer än ni vad som är fel på mig eller vad de är med mig. Flest gånger när jag känner mig nere är de där med att allt bara är värdelöst. Vad fan är meningen med mitt liv? Vad ska de bli av mig? Jag klarar ju inte att göra någonting vettigt. Dålig självkänsla. De är vad jag har. Super dåligt självförtroende. Ibland känns de som att allt jag gör blir fel... Klarar inte ett dugg, känner mig utskrattad, svag och påhoppad. Men de är nog mest av mig själv, mitt inre är inte som mitt yttre. Jag klarar att vara glad utåt, oftast. Men insidan är fortfarande lika svag. Mitt yttre klankar ner på mitt inre. Alla klankar ner på mig.

Men de är väl så de är. Jag säger till mig själv: Deal with it!...

Söta?

Jaa då va man hemma efter en måndag i skolan, så gott som värdelöst! Åkte till skolan för tidigt igen! Men nu hade jag sällskap av Amanda, Anna och Bias! Så de va chill! Bias skjutsa oss till donken där vi tog oss en big mac! Yummie! Men som vanligt mådde jag illa efter de där jävla mc Donalds i Norrtälje! Varje gång alltså!

Maria och Anna va sen två små kamera älskare!

sockor i mitt hjärta!

Heej!

Söndag igen och de gillar jag inte! Sitter och kollar på Playboy brudarna på tv nu och väntar på att älskling ska komma hit.
Måste bara säga att jag älskar mina sockor! Dom är så sköna att ha på sig typ hela tiden!  Yippiii!

RSS 2.0