Slut jobbad

jag är sluuuut efter idag, jobbat kväll med Christina! Tiden gick ändå fort men de va jobbigt haha, mina knän pallar inte att gå omkring hela dagarna har jag märkt! Men jaaa de gick bra och jag fick sova längre imorse vilket va skönt. Jag och Mattias stanna till på Cissi´s och käka baguetter innan jag skulle börja, han ville även ha en kaffe så de tog vi på Subway. Så en bra start på dagen! imorrn hade jag tänkt att börja tidigare så jag kommer in mer i morgon rutinerna, så de blir upp och hoppa kl 6! Så ska lägga mig tidigt, passar ju bra när Mattias inte är här så man måste tvinga upp honom (: Man somnar ju inte allt för tidigt när han är här heller (; Aldrig en lugn natt! Älskart! Men inte min syrra, kanske inte mina föräldrar heller? Vem vet? Dom har inte sagt nått än iaf! Som tur är... Neej nu ska jag ta mig en dusch och sen blir de sängen!

Godnatt!

3 önskningar

Pappi skulle ner och handla, mitt i idol, mitt i de värsta godis suget! Jag säger 3 önskningar: Cola, glass och marabou choklad! Han säger ett jag ändast får en önskning. Jag valde chokladen..

Pappa kommer hem, precis efter idol. Han har med sig: Cola, glass och marabou choklad! Alla mina 3 önskningar! Min pappi kan va bra att ha.

Nu ska jag mysa framför tvn hela kvällen, kollar på Berg flyttar in nu, de är skoj. Snart kommer nog Mattias ur duschen, då blir de skoj.

tv tittande

buhu sitter ner sjunken i soffan efter en trög dag, ja de har inte hänt så mycke kan jag säga, mest har jag suttit i korridoren med älsklingen och inte gjort nånting, vi kolla efter snygga människor men de va inte lätt! haha han hitta en och jag såg inte den jag vänta på? jaa de finns typ en i skolan som är snygg! skit på de haha. Hade prov sista timmen i alt.medicin och de gick bra de, de va lättplätt tur va! efter de drog jag till hm och köpte mig en mascara, bh och matchande trosor! love!

RSS 2.0