igelkotte

Har inte haft tid att blogga så mycket de senast dagarna, har vart med Mattias och så. Igår hade vi en mys dag i vackra Sthlm i det underbara vädret! Kanske lägger ut bilder på de jag fick med mig hem senare. Idag tog vi en promenad till en "konstgjord" sjö eller vad vi ska kalla det. Grusgrop full med vatten alltså :) Men de va inte så jäla fräsht så fick bli så att vi bara sola istället. Har nu fått tillökning i familjen här oxå! Igelkottsmamma har bebisar och dom är så jävla söta! Puss på dom! Kan titta på dom i timmar när dom lullar runt och spelar coola ;)

Har dåligt med bilder på den här gamla skräpdatorn, så tar en bild fån google bara för att dom är så söta!

><

Jag vet inte vad jag ska tycka eller tänka om de här. En lögn, eller kanske en hemlighet som har hållits undan från mig under hela förhållandet. Det kanske inte är de att saken hänt som fyller mig med tankar, de är att den inte berättats för mig tidigare. Vad mer är osagt till mig som jag inte har den blekaste aning om. De är de som fyller mig med oro. Att man inte kan berätta sanningen på en gång.

midsommar

Igår va de ju midsommarafton som nån nog inte missat! Började dagen med världens godaste silltårta hos mormor och morfar. Mormor kan hon ;) Sen så mot eftermiddagen så drog jag och Mattias till Titti där vi hade de mysigt och trevligt med grillning och grejjer! Sen efter några droppar alkohol i blodet så var de någon som ramla med cykeln och denna någon är Titti ;) Så Amanda tog med mig istället på en tur och sluta med att vi dunsa in i en bil! Jag sprang i asgarv och amanda gjorde sitt bästa för att vända cykeln i sitt skick ;) Seen vart de lite strippkubb mellan Mattias och Simon och min kärlek vann som tur va, så han slapp flasha hela alltet! Bara jag som får se ju ;) Ajaa midsommar 2011 är precis som alla andra fina dagar hos Titti! Underbart!

Har tyvärr inga bilder !

Nu ligger jag i sängen och är så gott som förkyld. Flåsar som en gris då jag inte kan andas genom näsan för tillfället! Ögonen svider och slemmet fastnar i halsen! Men jag och min mensvärk mår bra ändå! Wooo!

RSS 2.0