beställt :)

Känner mig lite vuxen när jag sitter och beställer hem påslakanset från internet ;) Men hitta en jätte gullig sida med väldigt bra priser :)


www.lineahemma.se

Dessa beställde jag! :)

Kostade 49:- styck :) men jag måste ju köpa 2 av varje och de är dåligt med pengar nu så får bli lite finare nästa gång! :)

tandis check

Har vart hos tandläkaren nu och hon grävde sönder min käft! Men bra är väl de för tandstenen är nu borta! Lida pin Lida pin!

Nu ska jag städa rummet en aning och bädda rent! Helvete vad sand och håräckel de är i sängen. hund fan kan man få säga då!

Sen blir de en liten tur på JetSet, lite dressyr skulle inte sitta fel! Får se vad dagen bjuder på senare när Mattias spelat klart sin tennisrunda :)

Ni ser ju All skit på hyllan bakom mig! Bajsmycket!

pengatokig

Lugn dag på jobbet! lugnare än lugnast ungefär. Kan ju hoppas att de är lite mer fart imorrn när de är sista dagen på schema för mig :) Sen får vi se när jag blir inkallad! Ska ju ta medicindeligering snart ju så de blir nog super de! På fredag blir de tandläkaren kl:9 för andra gången, sen när de är klart ska jag beställa tid för en 3dje gång! Varför kan dom inte göra allt på en gång bara? Suug! jaja bra att saker och ting blir gjort nu när de är sista året gratis! ;)

Jag är super shopping sugen men de får jg nog vara till nästa lön. Denna bara försvann... Men beställde ett täcke till Stiff iallafall som han kan ha när de blir kallt ^^

RSS 2.0