De som sker

Nejmen hallå där! 
 
Hoppas alla har de underbart för de är precis vad jag har det just nu! Har idag vart ledig vilket var välbehövligt. Har tagit mig in till Norrtälje för en shoppingrunda, inkludera chailatte på de(!) i min ensamhet. Inväntade min man som slutade jobba vid 3, drog en snabb lunch/middag på donken. Usch jag vet! Snart börjar mitt nya sundare liv hoppas jag!  Iallafall så åkte vi till House of pain där älskling fått boka tid för en tattoo. Va med som sällskap och pröjsare när han gjorde de! Men min älskling fyllet år på lördag och jag vet att han uppskattar tatueringen så de va SÅ värt de! Vill snart göra min lilla text oxå! En bild på Mattias fallskärmshoppare dyker nog upp vilken dag som helst! 
 
Imorrn blir de en HEL dag tillsammans med min kärlek då vi båda har de lite ledigt! Så skönt att vakna upp brevid honom <3 De är inte ofta då han drar innan 5 på mogonen... Såå imorrn så ska jag göra en födelsedagstårta! Vi tar de imorrn eftersom lördagen kommer flyta på ändå! 
 
Planen är att vi båda jobbar till ca kl5. Hem och fixa iordning oss för att dra in till fina Stockholm där jag bjuder min fina på middag! Ingen aning om vart än dock! Sitter nu och kollar in hotell där vi sen kan övernatta och bara ha det bäst! Allt detta och mycket mer är min älskling värd! Neeejdå inte alls bortskämd ;) MEN vi båda NEED IT! 
 
De va en liten uppdatering om vad som pågår just nu. See ya!
 
RSS 2.0