Bra dagar

Kunde hålla i pengarna rätt bra idag oxå! En kjol, ett linne och lite smink vart de bara, helt perfekt! Och fick jobbpass imorrn och på fredag så de är ju bra att börja nya månaden med :) kort pass på fredag som tur är så jag hinner träffa söta stumpan! Alltså Louise :) så veckan har börjat skönt och så får man jobba lite innan helgen sådär. Passar bra bra bra. Nöjd med livet nu!

Nej nu blir de te och mys med pojken med en brasa innan de blir sovdax! Är grymt trött!

29 Februari

Hello!
Har nu duschat och fixat iordning mig för att dra en sväng till stora staden med Tittiboy. Längesen faan! Så de blir grymt! Vet inte om jag ska ta vinterjackan eller skinnjackan... Vinterjackan blir ju alltid för vaarm! men jag fryser ju ihjäl i den där jävla skinnjackan.. Ja jag får fundera på om de!
Får se om jag hittar nått billigt så jag inte blir helt pank inom en vecka efter lönen kom haha! Då är de ju fail! men får  trösta mig med att de mesta av pengarna ligger säkert på sparkontot! Så en resa och så kan de ju bli! wohoo!

ikea nörd

Im not dead! I promise!
Har vart till IKEA andra rundan inom en vecka! Kör på hårt jag! Näädå! Va med mamma och mormor en sväng till uppsala! men kunde hålla mig tillbaka iallafall, köpte bara 2 par skor! Deni!
Igår va jag och bowlade med Mattias och hans lillebror, jag förlora såklart! SUCK! Men de va ju kul ändå! Klippte mig lite efter också, så nu är de lite uppklippt och dom vidriga topparna försvann! skönt kan jag säga.
Neeej nu ska jag se om de blir någon mat för dagen? Hör inga kastruller i köket!
RSS 2.0