Låt mig leva längre

Hejhopp! jaa väldans vilka hopp de blir mellan inläggen här! Men kan man inte blogga på mobilen blir de inte så mycket! Eftersom jag bara är inne på min mobil och inte datorn dårå! Får väl skaffa en jävla Ipone om jag ska fortsätta med bloggfan ;)
Idag vart de ett kortpass på jobbet. Sen köpte jag med mig lite fika till morfar min! Fikade en stund med honom innan de vart träning med Elin. Igår vart de springa 40min +mage. Idag vart de 30min rask promenad och sedan ben+rygg. Kommer inte kunna röra mig imorrn! Men ska nog ta mig en löprunda innan jag tar min vilodag! Får passa på att underhålla sig nu när karln inte är hemma för tillfället.

Huh?

Varför snackar alla om att blogg.se har ändrats och blivit jätte konstigt? Jag har inte en enda ändring på mitt utom en ny knapp där man kan skapa bildspel och grejjer? Whats up with the new stuff?

I dont wanna be

Då har en ledig helg passerat igen och inte ett dugg har jag gjort... Fan måste skaffa vänner min ungdom bara försvinner på skitdagar i hemmet. Suger mer röv än allt! Hoppas man får sig ett par nya vänner när man börjar plugga! Vill veta vart jag kommer in nu nu nu! Varför ska de ta så lång tid för?? Suger de med! Menmen om ca 2 veckor kommer beskeden om vilka skolor jag kommit in i, så de är bara att stå ut! Sen kommer de svåra valet. Flytta eller inte? Vill ju inget hellre än att flytta här ifrån med karln då? Han vågar inte röra på sig inte.
Nej men veckan kommer bestå av jobbjobbjobb vilket är bra eftersom mitt liv är såååå  trist haha, Förjävligt. Blöööööö.
7454269958_9fd0b72f69_large
RSS 2.0