Lite smått sugen

Faan va lat jag har blivit! Ingen träning idag heller. Än så länge. Men pappsen ska snart ner och köpa pizza och hur mycker orkar man efter att man tryckt i sig en stor inbakt? Inte aaaallt för mycket va. Men man ska aldrig säga aldrig right? Just nu skulle jag bara vilja ha en råtta att gosa med! åååh så jag längtar tills jag kan köpa en! :D Vill flytta till ett ställe där man får ha djur <3 Inte nått kefft ställe där de råder "djurförbud". Vafan är de lixom? Människor är bra dumma ibland! Nej nu ska jag ta och fixa lite tvätt! mycket som ska vikas och hängas upp! Full rulle kan man säga.
119193769_large

spyr snart

Har haft en riktigt mysig dag idag faktiskt :) efter lunchen med Elin gick jag till morfar och fixade lite fika till oss :) mys att få prata lite med honom <3 nu har jag och Mattias vart och käkar på Antep i Norrtälje. Fyfan va gott och fyfan va äckligt mätt jag är! Ejuw va ont i magen! Mensvärk på de! Nej nu ska jag krypa ner i sängen och sova gott innan jag ska upp tidigt och jobba!

morgonfika

Sitter på café chockolat och bara myser med en caramell latte. Väntar på att Elin ska anlända till rimbo för en lunch med mig! Myspys! Sen blir de nog en sväng förbi mormor och mofar för att hälsa på! :)
RSS 2.0