Tillbaka igen då

Heeeej alla sötisar!
Kom tillbaka från Cypern igår och de har vart helt underbart! hade gärna stannat en vecka till :/ Känns som att vi inte hann göra nått på hela veckan men en utflyckt hann vi med iallafall och lite besök på större stränder osv! Det var ett grymt hotell vi hamnade på, så jag är heeelt nöjd! Just nu har jag packat upp allting och börjat tvätta. Är lite hästvakt idag oxå ifall de kommer komma en hästbebis under dagen! Är inte så troligt dock, kommer säkert inatt! Trodde ju de skulle vara klappat och klart nu när vi kom hem men bebisen vill inte riktigt lämna magen än ^^
Bilder kommer senare när jag orkar! SKulle bara göra en snabb uppdatering right now!

Trök

Har vart duktig idag tycker jag. Jobbat, packat lite smått och även badat både Baloo och stiff! Nu är båda fina och rena ;) sitter nu och målar naglarna, gula. Är så trött på mina nagellack. Måste införskaffa nya helt enkelt! Men dom får vara gula ett tag framöver!

Fotoproffs?

Fredag och jag har sovit mestadels av dagen, skönt ju! Har besökt min söta mormor och morfar som bjöd på fika. Bästa Bästa! Nu har jag vart ute och försökt att fota lite haha, ska ju försöka lära mig lite nu. På tiden nu när jag haft kameran i typ 2 år. Men har inte orkat bry mig men ska försöka ta de lilla lugna och prova på lite olika inställningar. Nångång blir de nog bra ska ni se! Blir ju lite roligare med lite skit bilder i bloggen än inga alls ;)
RSS 2.0