Halloween

På fredag är det dax för lite Halloween party och jag har typ ångest? Vad ska man va? Man vill ju inte va extremt tråkig men har inte så mycket pengar för att köpa värsta outfiten lixom. De är liiiika svårt och liiiika jobbigt varje år. Några ideér? Eller behöver ju inte fråga? Ingen av er läsare som yttrar ett ord iallafall ;)
 
Bebis kanske? 
Big Baby Maskeraddräkt
 
Skelett?
 
Sexigt Skelett Maskeraddräkt
Footballplayer?
Amerikansk Fotbollskille Maskeraddräkt
 
Indian?
Indiantjej Budget Maskeraddräkt

För de är mormors födelsedag

Hurra Hurra Hurra!
 
Herre gud va fort den här månaden har gått. Då va Oktober oxå slut. 
 
Den avslutades med att fira världens bästa och goaste mormor som fyller år! Åh hon hade gjort så goda smörgåstårtor så nu är jag rundare än rundast om magen!
 
 
 
Hon fick finfina rosor och presentkort av mig och Mattias så hon kan unna sig nått fint. De är hon värd min fina mormor! Så massor av Grattis till henne <3 

31 Oktober

Blev en ledig dag idag! Så himla skönt! 
 
Jag tog en lång sovmorgon med älskling och åkte ner för att handla saker till god frukost plus lite saker till Biskvier. För vi har nämligen bakat de idag ;) Första gången jag gjorde de och de blev lite pyssel men de gick bra. De va rätt enkelt men som sagt, de tog sin lilla tid. 
 
 
Sen fick älskling hjälpa mig färga håret. De vart mörkbrunt den här gången! Så trött på de röda nu... Om man kan kalla de rött haha. Men nu är de nästan svart och jag är super nöjd! Passar till årstiden. 
 
 
RSS 2.0