Make it work!

Helt slut i kroppen alltså! Känns som jag jobbar 200timmar i streck ungefär! Men de är 2 dagar klara, 2 to go! Bloggtorka igen och ni har inte missat mycket! Har under veckan haft en myskväll med Mattias som slutade med en hotellnatt vilket börjar bli en vana? ;) Gör inte mig något! Så mysigt när man inte har nått eget än :) 
 
Har även börjat med nutrilett nu, bytert ut frukost och lunch mot en äcklig påse med pulver! + träning på de. Tror inte på sånna här grejjer men måste ju pröva ändå ;) mycket bättre med 112 kalorier per mål än typ 300-500 ;) Mahaha jag är störd. Mitt sötsug har vart enormt men äntligen helg och man kan mumsa lite lagom ;) Ikväll blir de ost och kex för min del! åååh som jag längtat ;) De är mitt nya favvosnacks haha. Love it! Mys med ljus och en tänd brasa. Då är livet underbart! 
 
 

Igen och igen

Usch vilken seg helg det har vart... Har vart hur hängig som helst men jobbet fick tiden att gå lite fortare iallafall. Hösten är verkligen fin men gud va den tynger ner mig! De är fan tragiskt att kroppen reagerar så starkt på hösten som min gör. Känns som min hjärna saktar ner och får mig att vilja göma mig under täcket tills de är vår igen. Men ni som läst min blogg vet hur de är, varenda år. Samma sak. 
 
Har iallafall sökt in till skolor nu igen. Hoppas på bättre tur den här gången, men de va inte alls lika många skolor som börjar på VT som de är på HT. De känns ju lite sådär. men jag fortsätter hoppas. Vet inte riktigt vart jag ska ta vägen just nu. Ska lägga mig och lyssna på musik och försöka samla tankarna en stund. 

Bagarn

Jäklar va den här dagen bara far förbi! Har inte hunnit göra ett dugg känns det som? Jooodå jag har gjort en äppelpaj på mormors alla äpplen jag tog hem! Får se om den blir god eller kanske supergod? ;) Vad blir inte gott med massor av vaniljsås!! Neej men nu du, de va inte de här jag skulle äta! Jag bakar och fåt titta på medans dom andra äter tror jag! ;) 
 
Nu har jag fixat en ny spellista till träning. Är mycket lättare att springa med lite fart och rytm i lurarna! Ge gärna tips på bra löplåtar! 
 
 
Nej nu blir de sex and the city night med mig själv!
RSS 2.0