Tror att jag är bra

Hallå igen!

Fan vilken skön dag de är då! Och jag missade all sol som vart för att jag är den mest ensamma människan på jorden ;) så jag går absolut inte ut alone. Skulle vart skönt med en balkong så man kan sätta sig med en kaffe men neeeej. De va för mycket begärt på dom här studenthusen.... Så jag har hållt mig inne :(
Men jag slutade tycka synd om mig själv ett tag och snörde på mig träningsskorna och tog mig ut. Joggade så länge jag orkade och fortsatte sen med pw och varvade lite. De sjuka är att jag kan inte fortsätta springa om jag inte kan dricka.... De känns som att de blir stopp i hela andningen när jag blir torr i halsen och då är de kört. Hade jag haft 2 klunkar vatten hade jag nog kunnat lite lite till! Men då får man håll istället, och vem orkar släpa på en flaska när man ska gå eller springa. Inte jag! Men jag känner mig duktig iallafall. De va grymt skönt och de va jättefint där jag gick, vändan runt sjön :)

Bra kväll vart de

 
Vart en jäkligt rolig kväll igår faktiskt! Vi började med att ta ett glas på en uteservering och gick vidare sen. Vi hamnade på en lite mindre klubb, klubb blå tror jag den hette! Jag har ingen aning om den va bra eller inte eftersom jag inte har vart ute i Sthlm! Men jag tycker den va helt okej! De va billig dricka, inte så mycket att välja på kanske och bra musik! De va trevligt folk till och med, roliga och glada. Fick en ros och grejjer så jag är helt nöjd haha. Men heeelt plötsligt, efter att bara ha suttit i soffan än så länge så hade jag blod på armen? Och när jag tittade så va hela min hand dränk i blod oxå! Helvete tänkte jag och fundera vart fan de kom ifrån, så ser jag att jag blöder som fan från insidan av armen? Hur gick de till undrar jag. Jag hade ju inte ens rört mig knappt haha. Som tur va hade inte kläderna fått allt för mycket blod på sig. 
 
Idag så vaknade jag och mådde prima som tur va! Bara mitt ena öga som va igen geggat med nån äcklig gul gegga haha! Fyfan va äckligt! Men nu har pluggat så ögonen går i kors nu. Inväntar boken som jag beställt så jag slipper datorn... Får sjukt ont i huvudet när man sitter så länge. Ibland undar jag om de är läkare jag håller på att bli och inte sjuksköterska.... 
 

Hemmafrun till er tjänst

De börjar närma sig för att åka iväg till Sthlm men först måste det göras mat till min man som jobbar sent :) klart han ska ha middag och matlåda tills imorrn när han kommer hem ;) man är väl inte sämre flickvän än så! Måste fixa klart mig själv samtidigt oxå! Mycket nu :)

RSS 2.0