Ohja!

Efter mycket om och men så hittade vi en resa till i sommar! Va sjukt svårt att hitta en på 2 veckor med all inklusive som vi gärna vill ha när vi är utomlands :) men vi hittade en till Rhodos för en bra peng på ett mysigt hotell! Så de ska bli jätteskönt! Synd bara att man måste åka på sommarn när man kan mysa i solen hemma men de är inte så lätt att åka iväg mitt i terminerna om man inte vill hamna efter såklart!

Inte igen!

Har precis dragit i mig frukost för dagen, risgrynsgrööööt mmmm haha! Lite varm choklad på de och känner mig redo för dagens fortsättning. Men vad händer då? Mattias ringer och säger att han är påväg hem från sin kurs då han blivit magsjuk!!! Ejuuuuu vill inte!! Jag börjar ju precis repa mig! Blääää!!

Fint och lugnt

Lungn dag idag faktiskt!! Fick damp på datorn som började jävlas mitt i samtalet med klassen så där höll den på att ryka! Men gjorde en helåterställning så funka den igen och vi blev vänner igen!

Bjöd över Emil och Frida på mat som jag lagade och de vart såklart superettan ;) tagliatelle med fläskfilésås. Enkelt med super! Imorrn blir de en rejäl pluggisdag då jag ska sitta och kolla föreläsningar från 9-4. Sen blir de uppsats som ska skrivas och sen ska jag hinna med att packa lite oxå! Får se vad dagen har att ge helt enkelt!

RSS 2.0