Hemma!

Hemma, nyduschad och nerbäddad! Bästa sängen med skönaste täckena! Älskling bjöd på Thaimat och jag är allmänt nöjd! Skulle Kunna säga att jag va lycklig om inte mannen min lämna mig lika fort som han kom hem igen! Men han är bara på träning så han är snart tillbaka! Men då sover jag säkert! Så sjukt trött nu!

Hemåt far vi!

Har tillbringat min natt på faluhotell och har idag gjort min första tentamen! Så nervös jag va imorse då! Men jag tror de gick bra, de va klurigt men jag skrev på så gott som alla så hoppas på ett godkänt! Kan va jävigt lätt att blanda ihop alla begrepp och ord men de är inget jag kan ändra på nu!

Sitter på tåget hem och solen värmer så jävla skönt ju! Så ska man sitta fast på tåget och sen bussen. Klocka är halv 2 och kommer inte vara hemma förens typ 6 halv 7? Uscha! Men min tågresa gick jättebra igår jag som va så nervös ;)

Tentamen snart

Fan såg att mitt förra inlägg inte vart upplagt igår så de får bli lite efter tydligen! Idag har jag vart hos farmor och fikat och efter de åkte jag hem till skogen och gosa med min hund och hälsade på hästarna. Sen tog Jag med mina älsklingar hem! Äntligen är mina små råttor här! Så glad! 😄

Åt våfflor idag med min älskling, lite för tidigt men vafan gör de ;) så gott och jag är spymätt!

Nu är det rejält med tentaplugg här. Så tråkigt men nu är det bara några dagar kvar innan de är över! Hoppa att jag klarar de då alltså ;) kan man inte bara strunta i tentorna !!

RSS 2.0