Ja då tar jag väl en update!

Ja då va man ensam. Mattias åkte hem idag när jag hade min första arbetsdag. 

Lägenheten jag har är liten och charmig. Perfekt för de här 5 veckorna. Har den minsta tvättmaskin jag sett oxå! Hur söt som Helst haha. Ligger ca 25min från där jag jobbar om man går i lagom takt. Skönt med promenader tycker jag, nu har jag en bra ursäkt för att gå lite ;) 

Sen så arbetsplatsen jag hamnat på, stort och med härlig personal, av dom jag träffat idag iallafall! Så de här kommer nog bli bra. Ska lägga schema tillsammans med mina handledare imorgon så de passar oss allihop. 

Får se hur psyk jag blir nu när jag är ensam haha, utmaning delux! Men har köpt en dagbok som jag kan skriva i och låssas att jag har nån att prata med ;)
En dag kvar

Började dagen med en tenta! Tror de gick väldigt bra faktiskt! Hoppas på de bästa :) 

Sen va jag hem och packade igen, nu är de bara lite kvar att packa, men de tar jag imorgon innan vi åker. Vi åker inte förens halv 4 imorgon så har nog lite tid på mig då! 

Är hos mamma och pappa nu, har fixat stallet och ridigt. Har så sjukt ont i nacken som gör att jag får ont i huvudet så vart en lugn tur. 

Har massor att göra känner jag. Måste åka och handla massa skit som ska med imorgon oxå! 
2 dagar till flytt

Känns som att hela dagen bara försvann. Åkte och red efter jag diskat och grejjat här hemma. Fixade stallet och va ute med hundarna lite innan jag åkte hem till Norrtälje igen. Känns fel att skriva hem till Norrtälje. Nej de är inte mitt hem känner jag haha. Aja tillbaka till ämnet. Åkte ner på stan och mötte upp Camilla och hennes bonusbarn vanna.

Vi tog en fika och sen höll jag Camilla sällskap när vanna skulle klippas. 

Sen va de bara hem och plugga till tentan imorgon. Dör va läskigt! Vill bara få godkänt nu... Lagat mat har jag gjort oxå. Nu är de bara nöta på!


RSS 2.0