Vitaminer inför jobb

Sitter och drar i mig D-vitamin på balkongen! Så kul att se Tyson älska solskenet ;) han föddes ju i ett mörker i november, så han älskar de. Så fort jag öppnat till balkongen så går han ut, helst med en leksak oxå som han kan ligga och tigga på! Så lägger han sig på en solig plats och njuter ;) 

De vart iallafall en tur till city gross i Uppsala igår! Köpte på oss massor av kött och annat så vi har ett tag! Jag köper bara svenskt kött nu förtiden och de är perfekt på citygoss, de har så mycket svenskt kött att välja på och i olika stora förpackningar. Så man behöver inte bli ruinerad på att köpa svenskt! Jag har blivit riktigt noga med sånt där nu. Svensk mjölk och allt ska helst va svenskt! Vill absolut köpa allt ekologiskt oxå men de är ju lite svårare eftersom de kan kosta 5 gånger mer än vad utländska varor gör vilket är jättesynd. En gurka kan kosta 14kr/kg medans en ekologisk gurka kostar 45kr/kg. De är ju stört... Men så fort vi får in lite mer pengar på lönen så ska jag bara köpa ekologiskt tror jag. Hur bra är inte de Lixom! 

Ja de va lite fakta om hur jag tänker bär jag handlar ;) intressant! Friendtime

Sådär då har man ääääntligen blivit av med tittsson ;)  nejdå! Mys med mat och prat så har inget att klaga på! 


Nu inväntar jag Mattias som verkar ha övergett oss. Han kommer då inte hem om man säger så. Har inte hört av karln på hela dagen. Skumt. Aja, de skulle behöva storhandlas men de verkar bli lite sent för de... Jobb är livet.. Eller?

Aaa juste! Imorrn börjar Lite jobb för mig! Har 4 kvällspass framför mig. Arbetsgivaren frågade om jag kunde börja jobba lite kväll innan nattpassen börjar efter påsk. Alla pengar jag kan få är ett plus haha, så 4 kvällar får väl Mattias ta sitt ansvar och ta hand om Tyson. RSS 2.0