Har härmed lyckats lite i livet
Att man uppfyller en sån egenskap hos sina vänner. Så har man fan lyckats en del, när de gäller meningen med livet! Jag är inte den kompisen som säger allt som någon vill höra, bara för att göra dom glada. Jag är ärlig. Jag säger som de är, säger hur jag ser på saker. Och jag hoppas att människor tar till sig de, istället för att ta illa vid sig. Ibland ser man inte allt med klara ögon, som de som står utanför och ser på gör! Tänk på de mina vänner! Ta hand om varann! 

Återställning

De är en ny vecka och vi är redan inne på tisdagen då! Fick dra mig upp ur sängen redan vid 8 idag. Skulle göra hemtenta i psykologi med Linda vid 9, och min dator är ju inte den bästa om vi säger så. Tar typ en timme för den att komma igång, sen är den allmänt störd i huvudet kan vi säga. Men inna 12 så va vi helt färdiga! De va en enkel och bra tenta alltså tycker vi. Så får vi inte g på den så är vi redigt dåliga! 
 
Har vart så jävla seg idag! Tyson mår iallafall bättre nu än vad han gjorde igår stackarn. Han fick nå problem med magen så han kräktes och skakade som ett löv min lilla plupp. Han bara sov och orkade inte göra nånting. Men har lurat i honom koltabletter och de verkar som att de har funkat fint. Så nu är han mest bara trött. 
 
Har fört över typ allt som va på datorn till ett externt minne och formatera om den så nu är den totalt återställd och jag hoppas  att den ska funka lite bättre nu. Men så är de ju inte så smart av mig att föra över allt till en annan hårddisk om de va virus som va mitt problem! Så jag hoppas inte att de va de så alla mina bilder och sånt förstörs. De va ju inte lite skit man samlat på sig. Men än så länge verkar de som att datorn hänger med lite mer men de återstår att se! 
 
 

fredagschill!

Men hej fredag! 
 
Sitter som vanligt i min underbara soffa och jäser! Har största vinglaset med rosé framför mig som jag sitter och smuttar på. Har en liten godisskål som jag kan njuta av och alla ljus är tända. Tittar på idol och har Tyson sovandes bredvid mig. Alltså pensionärsfredag? Men jag måste erkänna att jag tycker om de! Absolut jag är redigt sugen på en rolig fest med roligt folk, men oj så skönt de är att vara själv oxå. Har nog gjort mig gott att bo borta i flera veckor, även fast jag bara vill se de negativa sidorna i de. Har absolut inga problem med att vara själv längre. Har inget behov av att ha nån här hela tiden. Sen får vi se vad helgen har att bjuda på! 
 
Hade tentan idag oxå. Gick skit rent ut sagt. Buken och gynekologin gick bra men resten då... Rena bajset. Men de är inte så konstigt när man har haft massa annat i huvudet.. Rykten är nått jag inte klarar av och jag vill absolut inte att dom ska för nära mitt liv. Man vet ju inte vad man ska tro tillslut ... Men jag väljer att bortse från alla rykten, och hoppas att dom inte stämmer! Annars kan ju den som tro sig veta något bara öppna sin käft! 
 
Träffade gullet Sethare idag oxå. Åkte hem till henne, fikade och kolla film innan jag skulle häma Tyson på dagis. Så mys och kul att träffa folk! Är alldeles för dålig fortfarande men de börjar bli bättre! 
 
Nej nu ska jag fortsätta gnälla för mig sjäv på hur redigt usla dom i idol! Va är de för skit dom hittat. En av dom är typ bra, Kaos. 
 
 
RSS 2.0