Mat i stora lass

De va matmarknad här i Falun idag! Tur att jag bor i centrum så jag bara kunde knata dit och kolla in va de fanns! Helt fantastiskt, de va alltså en marknad. fyllt med bara matställen från olika länder! Mexikanskt, idonesiskt, thailändskt, polskt, autralienskt, franskt, brittiskt asså massor! Så sålde dom godis, ostar, korvar och massa sånt oxå. Vilken grej. Skulle köpa med mig lite mat till middag men kunde ju inte bestämma mig! Så va jag så tråkig att jag valde fransk kycklinggryta med dijonsenap. Men fysatan såå god den va! Med potatiskroketter insmorda med vitlök, omg. Som tur är kommer dom stå där tills lördag så kan smyga mig dit imorrn oxå och köpa nått annat gott ;) Kanske blir en langos till lunch och lite persiskt till middag? ;) Kan dom inte ha sånt här hemmåt oxå! De kanske kommer, vem vet.
 
Nej nu ska jag krypa ner i sängen och fortsätta glo på min serie! Fattar inte att jag hunnit till säsong 5 redan som inte har gjort annat än att plugga. Men har väl kunnat slappna av lite ändå då! 
 
 
så har jag ju självklart blivit störtkär i en av skådisarna ;) 
 

Höstvärme

En ledig tidsdag mina vänner! Hur skönt som heslt. Har lite med plugget att göra under dagen men absolut inget jobbigt. Vaknade vid kvar över 10, bara de va ju en lyx! Annars har klockan ringt 5.30 så gott som varenda dag. Jag åt lite frukost och la mig och läste boken igen. Den är så bra! Har snart läst halva. Sjukt va hjärnan kan ställa till de i psyket. Kroppen är en fantastisk och alldeles galen och komplicerad sak. 
 
Fick huvudvärk sen som vanligt, så kände att jag behövde lite frisk luft. Gick efter ån här i Falun som jag gjorde i början av min vistelse här. En riktigt avslappnande och fin bit de där. Speciellt nu när de är riktigt höstväder. Solen skiner, träden brinner med alla dess färger! Ån som forsar fram. så himla skönt. En timme va jag ute och de kändes bra i kroppen efteråt och huvudvärken gick över. Tog ett par extra varv i trappor när jag väl gick förbi några. Min röv håller på att försvinna haha. Inte allt för populärt om jag skulle komma hem utan röv till Mattias! Har suttit alldeled för mycket på min praktik, de kan jag säga. Men de är så man jobbar inom psyk. Man jobbar inte med kroppen, utan med huvudet! 
 
Efter att ha duschat har suttit och njutit av solen ett tag på balkongen här. Gud så perfekt den ligger, helt underbart varmt! Satt i bara linne och de kändes som sommar när man blundade! De va faktiskt min lilla tant här jag bor hos som sa till mig att gå ut lite haha! Hon tyckte jag såg lite blek ut efter att ha jobbat natt hela sommaren så skulle passa på att få lite färg. Håller med henne totalt. Har aldrig vart så blek som nu tror jag. Vandrande spöke. 
 
Nu har jag börjat packa lite smått oxå. Hem längtan? Jotack. Men mest för att få undan de jag inte behöver nu innan jag åker hem, så tänkte jag göra en städning här imorrn så då är de skönt att ha fått bort lite. Så städning imorrn och packa resten så de bara är för mig att åka direkt efter skolan på torsdag. Wiie! 
 
 

Blackout

Epilepsi vart mitt fall idag på tentan. Tror dom va rätt nöjda med va vi tog upp om de. Lärarna kom med lite följdfrågor men jag tror ändå att de borde bli G! Hamna ju då inte med ett snille direkt. Hon börja babbla om nån hjärnblödning när de heeelt klart va symtom på epilepsi. Höll på att dö när hon drog upp sin skit, men som tur va fick jag henne att fatta att de handla om epilepsi och vi kunde göra uppgiften bra. Så inom en vecka skulle vi få besked om betyg. 
 
Har nyss vart och handlat lite, räksallad till middag ikväll och lite vindruvor! mumma! Köpte även en bok faktiskt! Eftersom jag är ledig imorrn så kände jag att jag va värd att få läsa nått annat än bara massor av studielitteratur. 
Köpte boken "Black out" av Susannah Cahalan. Dom tipsa om den på nyhetsmorgon för ett tag sen så tänkte att den kunde va bra. En självbiografi, vilket jag älskar. De blir mer personligt. 
 
Blackout : när min hjärna blev min fiende (pocket)
RSS 2.0