Valborg igen då!

Men hallå! Då va sista natten på vandrarhemmet här! Helt sjukt att de är sista dagen imorgon... Hela 5 veckor har dragit förbi och de har vart så himla kul och lärorikt! Tar med mig mycket från denna praktikplats! 
Ska lyxa till de lite imorrn för mina kollegor som jag haft nu, har köpt lite gräddtårta till dom som dom ska få imorgon ;) ja jag är så gullig i know! 

Imorgon är de ju Valborg oxå! Denna sjuka dag då man super sig förskräckligt full så man inte vet vad man håller på med tillslut! Ja de är nått visst med Valborg. Den som däckar först vinner typ :) men i år kommer de bli desto lugnare! Titti med flera har hyrt stuga i Leksand som Jag är inbjuden till ;) mys med lite dricka och så! En helt okej Valborg för mig med andra ord! Kommer till och med kunna ta mig ur sängen dagen efter ;)  (eller?) 

Sen får vi se vad resten av helgen bjuder på och hur länge Jah blir kvar med gänget i Leksand. Ska bli så skönt att komma hem sen på riktigt! 

Ma brooooooooo


Ett hej från Avesta

Ska väl försöka mig på ett inlägg bara för att! 
 
Skrev ju i början av min praktik här i Avesta. Jag är nu inne på näst sita veckan nu! Tiden har gått så sjukt fort när jag har haft mer möjligheter att ta mig hem på lediga dagar. Men gud va jag trivs bra på vårdcentralen! Jag får göra så mycket nya saker och de känns som att jag är riktigt bra på de jag gör också, Får mycket beröm av alla och dom tycker jag är väldigt snabblärt. Och de känns sjukt bra! Tycker jag tar mig an uppgifterna klockrent och patienterna har varit mycket nöjda med mina insatser. Känns extremt skönt att jag trivs med yrket och att jag valt rätt. 
 
De är inte lika jobbigt att vara på annan ort nu heller som det vart innan. När man inte har ett förhållande så har man inte lika mycket att komma hem till så de är bara koncentrera sig på att få uppgifterna gjorda istället för att längta hem till en varm famn. Men ensamt är det fan och de ska bli riktigt skönt att komma hem igen efter nästa vecka. Saknar mina fina vänner och jag längtar tills alla ljumna sommarkvällar kommer så man kan mysa sönder! Behöver andas lite! Men så fort jag kommer hem ska de bli intro på sommarjobbet så antagligen så blir de inte mycket vila för mig, Men jag slipper tänka på allt som har med skolan att göra iallafall. 
 
Ska åka hem till helgen igen och försöka hinna med lite mys tills de är dax att ladda för sista veckan på praktiken och göra så bra ifrån mig som jag bara kan! Som jag alltid gör alltså. 
 
 

Ny praktik

April har tagit fart och jag bara väntar på att våren ska komma och stanna på riktigt! Man blir så less på allt i de här tåkoga vädret så de är sjukt!

Är hemma nu över påskhelgen, annars har jag nu börjat min praktik på vårdcentral i Avesta. Första veckan är klar och jag tror de kommer att bli en bra och givande tid där! Ser däremot inte fram emot uppgifterna som ska göras oxå... De är inga små uppgifter dom tycker man ska hinna med. 

Annars så flyter livet bara på. Har vart i stan i helgen och haft lite mys, ätit påskmiddag med släkten och lite annat smått och gott! Behöver inte åka tillbaka till Avesta förena på tisdag så vi får se vad man ska hitta på nu! RSS 2.0