Snökaos

Nu kan jag andas ut lite till! Hade examination idag och de va endast några små justeringar som skulle göras så jag är mer än nöjd! 

Tänkte att jag skulle tanka upp bilen tills de är dax att åka hem så jag slipper göra de då. Så möter jag skräcken. Meter av snö över hela bilen och runt den jäveln. Fyfan va fint när man inte har nån spade att skotta med... Så de va bara hoppa i snön och sopa av runt en dörr så jag kunde starta den och få tag i borsten som låg i bilen... Sen en kvart senare kunde jag sakta men säkert glida ut så jag inte fastna. Värsta med låg bil! 


Nu ska jag få i mig lite mat! Unnar mig tom med en munk idag! -6kg sist jag kolla på vågen så de händer lite när man bor ensam och inte äter så mycket gottigott! 
 
Skryter lite med en inte allt för stor muffinmage längre ;) yes jag är fjuuuunig 🙈

slutet är nära

Fyfan imorrn går jag in i vecka 10 av 10! Hur skönt är inte de då?? Den här veckan har gått rätt fort men man känner nu hur dagarna bara släpar sig fram.... Alltid så när man vet att man inom några dagar kan packa ihop och åka hem, ta med Sig allt man lärt Sig och aldrig komma tillbaka ;) 

Är heeeelt slut både psykiskt och fysiskt nu. De är så sjukt mycket att ta in och de är påfrestande när man har så mycket att hålla koll på. Har 3 patienten om dagen nu jag ska hålla reda på. Stört mycket. Sen att man har ett kaos i både hjärna och hjärta som jag ständigt måste förtränga samtidigt som jag klistrar på mitt leende och koncentrerar mig på de jag ska, gör att man nästan går under. Varje dag när jag lämnar sjukhusets portar blir jag så fruktansvärt matt. De är påfrestande som inget annat, när man ständigt har en inre stress som man inte kan få nån bot på. Vad är de jag ska komma hem till egentligen? Kommer hela mitt liv och framtid gå i kras, eller kommer de att kunna lappas ihop?... De är något jag inte vet förens jag ör hemma ordentligt. Men de ligger och nöter varje ledig sekund av dygnet. Ja. Jag är helt slut helt enkelt. 

Imorrn är jag ledig så de blir en massa plugg, sen på tisdag är det examination på den stora uppgiften vi gjort under hela praktiken. Hoppas till gudarn att de inte blir allt för mycket ändringar på den så jag bara kan släppa den här kursen och kämpa vidare. Ingen rast och ingen ro. Men sen är det bara 3 dagar kvar på avdelningen innan jag åker hem igen. Och lämnar Mora Bakom mig. Nytt år nytt ego

Men hej och hallå. Jag lever! Lever i en liten bubbla för tillfället så har inte så mycket att komma med! Jul och nyår fick jag fira hemma så de har vart mys! Nyår delades med Anna mfl och de va precis lagom! Har fått vara lite långledig nu den här veckan så de har vart grymt. Måndagmorgon åker jag tillbaka till Mora och avslutar mina 2 sista veckor där! Shit va stolt jag är över mig själv att jag klarar mig så bra på egen hand vecka efter vecka utan att bryta ihop. Har ganska mycket i tankarna nu oxå på köpet så ja, jag är mycket stolt över mig själv och min envishet om att jag kan om jag vill. Känns som jag går igenom en inre misshandel som jag inte gör nått åt. Jag bara tar emot allt som slås emot mig, även fast jag vet att jag mår skit av de. Där kan man säga att min envishet inte spelar sin roll allt för bra... Men de är trots allt ett nytt år. Nyårslöftet blir att ta hand om mig själv, och framförallt fokusera mer på mig själv. Jag har låtit allt och alla kommit framför mig själv. Men ska bli ändring på de nu. De blir me myself and i år! Så tycker ni att jag blir ego? Ja då är de för att jag ska va de! 


RSS 2.0