Sommaren börjar nu

Och de är fredag! 

Opponeringen i Falun gick bra igår! De vart godkänt men själva uppgiften hade en del kompletteringar. Satt länge igår och trixa med de dör men har lite kvar! Men de börjar se riktigt bra ut iallafall! 

Idag har jag bara legat i sängen. Har Zelda här som jag passar. Tyson fick gå på dagis idag så jag får lite lugn och ro! Är så otroligt trött både psykiskt och fysiskt. Så de blir en lugn fredag som avslutas med lite umgänge i Norrtälje tror jag. 

Imorgon bär de av till stan och Nacka strand för att fira in "sommarlovet"! Vin och middag ute står på schemat så tror de kommer bli riktigt Mys! Ska fira in ordentligt att jag klarat av ännu en termin av helvetet!Bio och middag

Här ligger Jag i sängen. Dagen innan examination i Falun. Imorrn är sista dagen på termin 5. Hur skönt som helst! Klarade statistiktentan oxå. Känns som att livet flyter på lite just nu. Hoppas att de går bra imorgon oxå så jag kan slappna av sen och njuta av en sommar utan studier iallafall! 

Igår åkte Jag in till stan. Blev bjuden på både middag och bio! De vart middag på en liten resturang på Odenplan, hur mysig som helst! Ett italienskt ställe va de med god mat! Sen så gick vi genom stan en bit till bion där vi såg "SAN Andreas". Den va riktigt bra faktiskt! Och effekterna i 3D va ju hur coola som helst! Så den tycker Jag absolut att man ska gå och se.
Sen vart de tillbaka hem där vi bara kolla tv innan de va sängdax. 
Idag sov jag ända till 12! Trött tjej då, sen fick Jag frukost serverad innan jag tog mig hem. Vart en ridtur i stormen innan jag parkerna mig i soffan. Sen har Jag gjort så lite som möjligt. Ska bara ladda upp för sista dagen. Blir lite avslappnad här med lite rosé ;) snart blir den sängen så Jag hinner sova lite. Upp tidigt imorrn! RSS 2.0