Man får inte alltid vad man vill!

Den där jävla höstdepressionen har omfamnat mig med sina dystra armar! Än så länge så håller den sig på en låg nivå men man skulle kunna kalla mig ett känslomässigt vrak! Gråter för minsta lilla och har bara lust att lyssna på sorgsen musik, mest hela tiden oxå!... 
 
Vad händer annars i livet då? Jo jag fick godkänt på min praktiska NKSE (nationell klinisk slutexamination)!!! Mådde så sjukt dåligt redan kvällen innan, kunde inte sova... Mådde så sjukt illa på morgonen så fick inte ens i mig någon frukost. Så i 3 timmar skulle jag gå med en person bakom mig som håller koll! Men som tur va fick jag en rätt lätt patient och världens bästa människa som skulle examinera mig. Hon lugnade mig hela tiden med att säga att jag skötte mig kanon! Guld att få en sån person alltså, gör ju att man kan slappna av mer själv. Så GODKÄND och klar med den delen iallafall! Imorrn får jag reda på hur NKSE tenan gick.. HOPPAS HOPPAS. 
 
Har även träffat en ny kille nu då..."i go on to many dates, but i cant make them stay" skulle nog mina kompisar säga nu! Men jaa man kan inte nöja sig med första bästa. Jag flyr så fort de blir nått haha, mitt största problem här i livet nu. Rädd för kärleken.. Men nångång ska de väl gå vägen, i keep looking! Man får ju aldrig den man vill ha iallafall, Jävla morapojk att vara irriterande jävla snygg och härlig.... En sån man faller pladask för, dom får man fan inte för dom ska bara knulla och ha sig, vara asmysiga och sen skit dryga. Jaaa en sån där jävla bitchkille alltså ;) Men vi ses nog snart igen eftersom jag är så svag ;) 
Meeen nu är de iallafall en pojk på närmare håll jag träffat en aning som oxå är väldigt mys. Så vad som händer där är får framtiden utvisa. Medans ska jag gråta lite som en surig barnrumpa för att jag inte får de jag vill just nu ;) 
 
 

Evigt minne

Hemma för att stanna nu då! Har varit hemma snart 2 veckor vilket har varit underbart. Men Dalarna kommer föralltid vara i mitt hjärta, de kan jag ju säga. Hur dåligt jag än mått i Dalarnas län så har de även bjudit på många fina minnen och skratt. För snart 3 år sen satte jag min fot i Falun för första gången och trodde jag skulle dö under utbildningens gång eftersom jag hatar att plugga. Men här är jag. I termin 6 och har klarat mig väldigt bra, efter mycket tårar och många psykbryt. En liten förlängning bara, vilket inte gör min någonting. Jag kommer snart vara en färdig sjuksköterska som kommer göra något vettigt varje dag, varje arbetspass. 
Jag har haft tur att träffa Linda oxå, den fina starka och godhjärtade brud har stått vid min sida och kämpat precis lika mycket som jag. Vi har gråtit tillsammans, brutit ihop tillsammans men de bästa av allt har vi fått en underbar vänskap och gjort mycket roligt tillsammans. Jag hoppas med hela mitt hjärta att vi kommer fortsätta ses efter examen! Efter dom här 3åren ville vi göra ett minne tillsammans. Så vi bestämmde oss för att tattuera en dalahäst. Dalarna har kommit att bli mitt hem under åren och kommer föralltid att vara ett bra minne. Så just därför tyckte jag att de va en underbar ide! 
 
 
Nej nu ska jag fixa mig så jag kan åka och begära lite kaffe hos fina Anna! 
 

En lite bättre tid i Mora

Jag är inne på sista veckan i Mora! Snart är jag tillbaka till verkligheten där hemma. Sista gången jag är i Dalarna såhär länge. Vilken jäkla lättnad. Måndagen är snart över och jag är svintrött! Åkte tåget hem ifrån Sthlm igår. Skulle varit framme kl 21.30. Kom fram 23.15! Så jävla underbart att åka tåg alltså... Ska aldrig mer göra de igen iallafall. Men jag är mycket nöjd att jag åkte till stan. Åkte inte hem nått men hem till Titti for jag. Mötte upp Titti, Daniel och hans 2 kompisar på söder innan vi drog vidare till gamla stan för att äta. Sen drog vi vidare till nån pub som jag aldrig varit på, nått jävla muppställe där vi inte direkt hörde hemma på, men kul va de! Fick tom en drink! Av en fullgubbe på 70bast men ändå, får väl ta de som någon slags komplimang... Sen så va de lite halvdrygt att sitta mellan två killar som sitter och pillar på varsit ben på mig utan att jag vågar säga nått haha! Kul om dom kännt varandras händer där! Kompisfight hhaha! Neej de va ju spännande de där. Vart lite stel där men inget bråk vart de iallafall. Fullisarna då. 
 
 
Lördag vart de bara chill hos Titti med Tacomiddag och vin. Svanpinsessan och törnrosa kolla vi på oxå bara för att dom är så jävla bra! Vadå mys! Åkte som sagt hit till Mora igen, försenat och bra. Så ja jag är lite trött. Sitter nu och kollar kläder på nätet vilket är livsfarligt. Har lagt några varor i kundkorgen men har inte köpt än. Känns som att jag inte behöver köpa just nu, men jag vill! Tror att man har oändligt med pengar typ...
 
Annars då? Denna gång har tiden i Mora varit lite lättare än förra året. Har haft besök av Titti och även Frida och Emil! 2 helger som gick av bara farten. Sen så va jag ju till Sthlm denna helg och snart är de färdigt. Sen har man ju även haft lite besök av Andreas, han från Tinder i föregående inlägg ;) Han har väl gjort denna tid lite lättare oxå. Lite sovsällskap säger man väl inte nej till direkt... hihi. De tråkiga med att åka hem är att han bor i Dalarna. Bah hejdå rå! Ha ett bra liv, tack för denna tid ;) Men gud gav mig en bra anledning att trivas i Mora iallafall och de är jag nöjd med efter förra årets melt down! Ibland undrar man om livet är planerat såhär haha. 
 
 
 
 
RSS 2.0