Man får inte alltid vad man vill!

Den där jävla höstdepressionen har omfamnat mig med sina dystra armar! Än så länge så håller den sig på en låg nivå men man skulle kunna kalla mig ett känslomässigt vrak! Gråter för minsta lilla och har bara lust att lyssna på sorgsen musik, mest hela tiden oxå!... 
 
Vad händer annars i livet då? Jo jag fick godkänt på min praktiska NKSE (nationell klinisk slutexamination)!!! Mådde så sjukt dåligt redan kvällen innan, kunde inte sova... Mådde så sjukt illa på morgonen så fick inte ens i mig någon frukost. Så i 3 timmar skulle jag gå med en person bakom mig som håller koll! Men som tur va fick jag en rätt lätt patient och världens bästa människa som skulle examinera mig. Hon lugnade mig hela tiden med att säga att jag skötte mig kanon! Guld att få en sån person alltså, gör ju att man kan slappna av mer själv. Så GODKÄND och klar med den delen iallafall! Imorrn får jag reda på hur NKSE tenan gick.. HOPPAS HOPPAS. 
 
Har även träffat en ny kille nu då..."i go on to many dates, but i cant make them stay" skulle nog mina kompisar säga nu! Men jaa man kan inte nöja sig med första bästa. Jag flyr så fort de blir nått haha, mitt största problem här i livet nu. Rädd för kärleken.. Men nångång ska de väl gå vägen, i keep looking! Man får ju aldrig den man vill ha iallafall, Jävla morapojk att vara irriterande jävla snygg och härlig.... En sån man faller pladask för, dom får man fan inte för dom ska bara knulla och ha sig, vara asmysiga och sen skit dryga. Jaaa en sån där jävla bitchkille alltså ;) Men vi ses nog snart igen eftersom jag är så svag ;) 
Meeen nu är de iallafall en pojk på närmare håll jag träffat en aning som oxå är väldigt mys. Så vad som händer där är får framtiden utvisa. Medans ska jag gråta lite som en surig barnrumpa för att jag inte får de jag vill just nu ;) 
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0