Hej snygging!

Här sitter jag med lite musik framför brasan och har de bra i min lilla stuga. Har fått mycket ansvar under 2 dagar på praktiken då jag varken haft nån handledare eller sjuksköterska att tillgå. Med en gnutta stöd från enhetschefen som man inte såg till så mycket så har jag skött stället fint! Dom ska va glada att dom har mig där ;) 
 
Annars då? Va ju i Borlänge i fredags hos Dalafrun Linda! Mysig kväll med vin, spel och massa prat innan utgång på Linjan där Norlie & KKV skulle spela under kvällen! Va en helt grym kväll/natt helt enkelt! Aldrig att vi har de tråkigt. Så dansa vi natten igenom innan vi avlsuta med en pizza innan hemgång. Bästa med Borlänge. När uteställena stänger så öppnar pizzeriorna ;) Bakismat delux. 
På lördagen hämta jag upp Titti vid tåget och vi drog oss upp till Mora! Mysig kväll även där med vin, ost, kex och en massa prat! Och självklart när de gäller mig och Titti så vart de mycket sjungande oxå! VART ÄR VÅR KÖR? vi behöver få stämma upp på riktigt alltså ;)
 
Igår va ju en bra dag de oxå. Skulle träffa en ny karl ja som va här i Mora. Tinder är bra ibland ;) Va så äckligt nervös som vanligt. Fattar inte grejen? Mår så sjukt illa och pulsen ligger på 200... så nervös så jag dog typ så fick jag åka och möta upp han. Gick en lång promenad och snackade i typ 2h. Asså åååh fin kille! Dör snygghets döden haha! Längesen jag tyckte så bra om nån direkt. Så de va hur lyckat som heslt. Så ikväll kommer han och kollar film med miiig. dör typ nu. Kul att jag skriver detta här men jag måste ju gå tillbaka om nått år och skratta lite åt mig själv ;) Såååå fixa mig jävligt snygg nu då kanske så han inte skräms iväg haha. BYE! 
 
 
 
 
RSS 2.0