Hej snygging!

Här sitter jag med lite musik framför brasan och har de bra i min lilla stuga. Har fått mycket ansvar under 2 dagar på praktiken då jag varken haft nån handledare eller sjuksköterska att tillgå. Med en gnutta stöd från enhetschefen som man inte såg till så mycket så har jag skött stället fint! Dom ska va glada att dom har mig där ;) 
 
Annars då? Va ju i Borlänge i fredags hos Dalafrun Linda! Mysig kväll med vin, spel och massa prat innan utgång på Linjan där Norlie & KKV skulle spela under kvällen! Va en helt grym kväll/natt helt enkelt! Aldrig att vi har de tråkigt. Så dansa vi natten igenom innan vi avlsuta med en pizza innan hemgång. Bästa med Borlänge. När uteställena stänger så öppnar pizzeriorna ;) Bakismat delux. 
På lördagen hämta jag upp Titti vid tåget och vi drog oss upp till Mora! Mysig kväll även där med vin, ost, kex och en massa prat! Och självklart när de gäller mig och Titti så vart de mycket sjungande oxå! VART ÄR VÅR KÖR? vi behöver få stämma upp på riktigt alltså ;)
 
Igår va ju en bra dag de oxå. Skulle träffa en ny karl ja som va här i Mora. Tinder är bra ibland ;) Va så äckligt nervös som vanligt. Fattar inte grejen? Mår så sjukt illa och pulsen ligger på 200... så nervös så jag dog typ så fick jag åka och möta upp han. Gick en lång promenad och snackade i typ 2h. Asså åååh fin kille! Dör snygghets döden haha! Längesen jag tyckte så bra om nån direkt. Så de va hur lyckat som heslt. Så ikväll kommer han och kollar film med miiig. dör typ nu. Kul att jag skriver detta här men jag måste ju gå tillbaka om nått år och skratta lite åt mig själv ;) Såååå fixa mig jävligt snygg nu då kanske så han inte skräms iväg haha. BYE! 
 
 
 
 

Sista terminen nu

 
Nu är man tillbaka till plugget! De började som ett helvete men nu har de blivit lite ordning igen! Har precis avslutat 5veckors VFU på Falu lasarett. Bodde i husvagn med en klasskompis. Herre jävlar vilken ungkarlsvagn ;) kallades pökvagnen och jag kan tänka mig att den vart med om ett och annat! Underbart! Nu ska jag även ta tag i sista VFUn som kommer vara i Dalarna... Jag är tillbaka i Mora. Mitt rena helvete. Sist jag lämnade Mora va jag bestämd att jag aldrig skulle komma tillbaka. Men jag möter mina demoner och jag är väl starkare än innan så nu ska jag göra något bra av Mora! Fina minnen här kanske de kan bli istället. Jag har anlänt idag till min lilla stuga till boende. Eller ja ganska stor! Kommer trivas bra här, de är min känsla. Sen hoppas jag att VFUn kommer att kännas bra oxå, första dagen imorrn. 
 
Men annars då? Jag lever mitt liv med ett leende på läpparna! Kan äntligen känna att jag kan njuta av livet! Inte gjort de på många år. Att komma ut och träffa vänner och nya människor lyfter mig totalt från att sitta ensam i en lägenhet och vänta! Livet är kort! LEV. De här året har varit så sjukt upp och ner. Men jag ser ljuser i tunneln! 
 
Har även varit till läkaren för att kolla upp hur kroppen mår. Den mådde tydligen prima! Trodde nått helt annat men är väl bara cp då antar jag! Imponerande provsvar på allt. Utom borrelia. Jag har tydligen en släng av borrelia! Jahaaaaa men va bra! Ska ta om de provet och gå vidare där ifrån om man ska käka nå penicillin eller så. Kanske mina lederr skulle må bra av! 
 
Nej nu ska jag förbereda mig för morgondagen! Ska bli bättre på att skriva här... 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
RSS 2.0