En lite bättre tid i Mora

Jag är inne på sista veckan i Mora! Snart är jag tillbaka till verkligheten där hemma. Sista gången jag är i Dalarna såhär länge. Vilken jäkla lättnad. Måndagen är snart över och jag är svintrött! Åkte tåget hem ifrån Sthlm igår. Skulle varit framme kl 21.30. Kom fram 23.15! Så jävla underbart att åka tåg alltså... Ska aldrig mer göra de igen iallafall. Men jag är mycket nöjd att jag åkte till stan. Åkte inte hem nått men hem till Titti for jag. Mötte upp Titti, Daniel och hans 2 kompisar på söder innan vi drog vidare till gamla stan för att äta. Sen drog vi vidare till nån pub som jag aldrig varit på, nått jävla muppställe där vi inte direkt hörde hemma på, men kul va de! Fick tom en drink! Av en fullgubbe på 70bast men ändå, får väl ta de som någon slags komplimang... Sen så va de lite halvdrygt att sitta mellan två killar som sitter och pillar på varsit ben på mig utan att jag vågar säga nått haha! Kul om dom kännt varandras händer där! Kompisfight hhaha! Neej de va ju spännande de där. Vart lite stel där men inget bråk vart de iallafall. Fullisarna då. 
 
 
Lördag vart de bara chill hos Titti med Tacomiddag och vin. Svanpinsessan och törnrosa kolla vi på oxå bara för att dom är så jävla bra! Vadå mys! Åkte som sagt hit till Mora igen, försenat och bra. Så ja jag är lite trött. Sitter nu och kollar kläder på nätet vilket är livsfarligt. Har lagt några varor i kundkorgen men har inte köpt än. Känns som att jag inte behöver köpa just nu, men jag vill! Tror att man har oändligt med pengar typ...
 
Annars då? Denna gång har tiden i Mora varit lite lättare än förra året. Har haft besök av Titti och även Frida och Emil! 2 helger som gick av bara farten. Sen så va jag ju till Sthlm denna helg och snart är de färdigt. Sen har man ju även haft lite besök av Andreas, han från Tinder i föregående inlägg ;) Han har väl gjort denna tid lite lättare oxå. Lite sovsällskap säger man väl inte nej till direkt... hihi. De tråkiga med att åka hem är att han bor i Dalarna. Bah hejdå rå! Ha ett bra liv, tack för denna tid ;) Men gud gav mig en bra anledning att trivas i Mora iallafall och de är jag nöjd med efter förra årets melt down! Ibland undrar man om livet är planerat såhär haha. 
 
 
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0