Sjuksköterska va de här!

Jag är så irriterad på mig själv för att jag inte skriver mer än vad jag gör här! Jag kommer ju glömma bort allt som händer... 
 
Jag har alltså tagit examen nu! Efter 3 helt stört jobbiga, deprimerande, underbara och helt otroligt lärorika år är jag nu "nästan" sjuksköterska! Jag har tyvärr c-uppsatsen kvar... Men de gör mig faktisk ingenting. Jag fick 2 fantastiska veckor i Thailand iallafall! Därför fick uppsattsen skjutas upp. Jag menar, jag är 23år. Jag kommer att hinna jobba ändå i mitt liv. Jag roar mig med att vara uska på Birgittagården för en skitlön tillsvidare! Men jag tänker positivt! Livet är för kort ;)
 
Har börjat fundera på om jag ska flytta ner till Maddes lägenhet i Rimbo oxå. Bättre än inget right? ;) Kan ju vara skönt tills jag hittar nått bättre iallafall tänkte jag. Skönt att ha sitt eget och bara kunna andas ut! Tror de skulle vara bra för mig att bara ta hand om mig själv, bli mer självständig och bara kunna mysa till de! 
 
Annars då? Jo jag skrev om att jag träffat en ny kille i inlägget innan och jag satt nog i en kvart och försökte komma på vem jag menade! Som ni förstår så vart de inget av med de! Fyfan säger jag till mig själv när man börjar glömma vilka man träffat... Pinsamt. 
Meeeen CHOCK! Har ju träffat nån ny dårå... Jag vet, aldrig nöjd... Men thats me! Liver är för kort säger jag ju! Man kan inte bara nöja sig jämt. Eller aldrig tydligen. Man står i valet och kvalet ibland. Jag tror de finns bättre där ute ;) Vill endast ha Mr. Perfect. 
 
Neej man kanske skulle ta och göra sig lite middag. Är så jävla förkyld så vill bara gräva ner mig men icke! Jobbhelg it is! 
 
 
 
Uttråkadtjej72
2016-02-03 @ 13:10:31

Jobba jobba joooooobbbaaaa
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0