mummmmaaa

Jaa nu när man sett all mat på "halv 8 hos mig" bli uppkäkad känner jag mig väldigt sugen på kladdkaka (A) Så nu ska ugnen på och kakan ska brinna ;) Nästan! Sen ska den slukas med hull och hår!


Bild från google

Mys men älski!

God måndag!

Igår hade jag och älsklingen de mys i stan. Vi käkade på  Barbeque house och de va hur gott som helst! Vart jävligt mätt så kunde knappt röra på mig efter maten ;) Fan dit får vi gå igen!

Idag så har jag inte gjort mycket! Mattias drog för att jobba och jag har precis gjort klart en bokrecension till svenskan! Sköönt att äntligen fått den gjort! MEn de är inget ni intresserar er av ;) hihi!

Nej nu ska jag ... göra jag vet inte vad :) Puss på lov! och Er!

Biomys!

Kom precis hem från en tur på Kista galleria! Jag har då inte shoppat ett dugg men jag har kollat bio med Mattias, Bias och Amanda bus! Killarna valde "Gullivers Resor" och dom gjorde ett bra val! En film man skrattar rejält till, bättre än jag trodde helt klart. Kan ju inte säga mer än att Jack Black äger!Imorrn får vi se om jag och älskling pallar oss in till stan kanske? Så han får shoppa av sig ;) Själv har man ju inga pengar än...

RSS 2.0