Usel dag

Fyfan mår skit idag... Gick upp rätt tidigt imorse för att fixa och dona men fan så ont i huvudet jag fick. La mig i soffan och försökte hänga med på en föreläsning men somnade efter halva... Helt slut i kroppen och Ipren hjälper inte mot huvudet.

Har iallafall lyckats göra mat så jag fick lite i mig, somnade ju så har inte hunnit äta nått innan. Ligger och kollar på tv och håller på att bli galen. Är så trött på ensamhet att jag dör! Men what to do...

Jag och Anna som skulle ut och gå idag med jag va helt deckad så hörde inte när hon hörde av sig. Dumt.

Nej nu blir de skilda världar så kanske jag kan sova lite till oxå.

Pluggis idag

De är en sån där riktigt tråkig dag idag! Ska plugga som en idiot! Måste även ner och handla lite inför middagen sen så ska försöka hinna med de oxå...

Har precis käkat lite Lunch för att få lite energi, avokado, tomat och lövsallad. Snacka om att jag har ont i magen nu! Stark lök för mitt stakars magtarmsystem! :(

Måndagsyra

Veckan kunde inte ha börjat bättre! Mattias hade handlat stor frukost när jag vaknade så vi satt och käkade och mös innan vi började småstäda lite! Sen åkte jag förbi Camilla som låg vid sjön och sola! Gjorde henne sällskap och pratade om allt som vanligt innan vi åkte till henne och tog oss en kaffe på ballen!

Mattias och hans syrra kom och hämta mig vid 4 då vi skulle till rimbo och fika med hans mamma och bror! Hade de trevligt på rimbobiten med massa skratt :)

Sen skulle Mattias ha match så jag är nu i skogen hos mina föräldrar! Har passat på att Rida!! Första gången för i år och de va så otroligt skönt! Men äckligt mycket mygg de va!!! Vi vart så gott som utsugna både jag och zorro...vidriga saker de där. Sen så hjälpte jag pappa hämta hö och tog en promenad med stiff på 4km.

Nu är de temys framför tvn. Får se om Mattias dyker upp och hämtar mig snart eller om han glömt mig? De återstår att se!

https://cdn1.cdnme.se/1021649/7-3/pic_51a3b68a9606ee1202c72324.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/1021649/7-3/pic_51a3b693ddf2b34e9a21a7ce.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/1021649/7-3/pic_51a3b695ddf2b34e8612b819.jpg" class="image">

RSS 2.0