Umgänge

Har haft ett par mysiga och lata dagar med vänner som jag träffat alldeles för lite! I onsdags träffade jag min barndomsvän Johanna som jag inte träffat på 2år! Vi tog en lunch i Rimbo och pratade om allt mellan himmel och jord innan vi tog en spontan trip till thuns som jag inte vart till på jättelänge! Fyndade en ny jacka, vita converse och solbrillor så jag va mer än nöjd! Så kul att träffa gamla vänner! De kändes inte alls som att de gått så lång tid sen sist! 


Igår åkte jag till Norrtälje och tog en patronernas ner till stan och fikade! Solen sken så de va lika bra att passa på att va ute och gå lite ;) 

Så idag så åkte jag till Norrtälje och träffade sethare som va sjuk stackarn men vi behövde prata av oss lite båda två tror jag ;) så ännu en fika vart de med henne! Kommer gå upp i vikt snart av allt fikande! 
Sen så har de blivit finmiddag när Frida och Emil kom och åt. Alla börjar bli så spända på att få komma iväg till Thailand nu! Om en vecka är vi äntligen där!! I did it!

Måste ändå få skryta lite lätt. Jag har haft den värsta tiden i mitt liv i ca 3 månader nu. Ändå har jag satt omtentan på utbildningens värsta tenta! Jag är så sjukt lättad just nu. En tung sten har ramlat från ryggen! Jag är inte helt ikapp än, men jag satte den här tentan, som har vägt tyngst, är nu färdig! Med riktigt bra poäng oxå. Ja nu får jag va stolt. För jag har fan kämpat med mitt liv och försökt koncentrera mig på plugget.  

Jag har även lyckats med att skaffa mig ett sommarjobb mitt i allt elände. Och jag charma dom med min positiva sida och glada energi. För de va den sidan jag visa. Och dom gillade mig väldigt mycket! Så hela sommaren ska jag ta blodprover och bli expert! 


Lite lyx

Nu har ännu en tisdag lett mot sitt slut! Kom upp tidigt imorse och fick frukost av mamma medans jag kröp ner i soffan istället och mös en stund. Åkte senare till morfar och hälsa på tillsammans med mamma och mormor. Moster kom också dit så de va mysigt att få prata av sig lite. Fick en påse med lite presenter av moster oxå med en stor handduk, doftljus, choklad och en liten söt flaska med cava! Så hon tyckte jag skulle ta en myskväll med varmt bad och bara njuta! Så de gjorde jag faktiskt! Fyllde ett varmt bad, tände ljus och lyssnade på musik samtidig som jag njöt av godsakerna! Riktigt skönt och avslappnande! Har även dansat zumba med morsan men har bara de värsta spelet så de går så fruktansvärt snabbt så man hinner inte med haha! Men satan va jobbigt de va så de va ett fint träningspass kan jag säga ;) måste öva lite på de där! 

Har krupit ner i sängen nu och försöker tränga undan lite tankar. Behöver nästan skriva av mig lite så får ta fram lite papper och penna för att de inte ska bli allt för personligt här! Behöver bara få ur de, gråta lite och sen är de bra! Jag försöker hålla modet uppe hela tiden men ibland måste jag ta mig tid att bearbeta för att komma framåt. Jag kommer framåt varje dag. Men de är fortfarande en process som ska bearbetas helt... Då får man gråta lite. För jag är inte lycklig just nu. Jag är fortfarande krossad. De är absolut bättre. Men de är inte över. Förlåt att jag är tjatig men de här är min vardag just nu. Sucks but its true. Men jag har min boo iallafall 🌹


RSS 2.0