6 av 10

Men en liten uppdatering då kanske? Ny vecka igen och den började sämst men jag har kunnat koncentrera mig bra när jag har jobbat iallafall. Bara på med smilet och tränga bort tankarna och koncentrera mig på mig. Jag vill lära mig, jag vill kunna. Inget ska hindra mig när jag väl är här. 
Jag har kommit en bra bit dessa veckor! Har börjar ha hand om en egen patient varje dag Nu som jag får göra allt med. Planera dagen och veta vad som ska göras och hålla reda på alla mediciner och antibiotika som ska ges, kolla så att katetrar och nålar inte har suttit för länge osv. De är så roligt! Att få eget ansvar lär man sig så mycket mer på än att hoppa hit och dit mellan flera patienter som man inte har koll på riktigt. Så ja, jag har de bra för tillfället. Men man blir helt slut verkligen. Så idag va de skönt att va lite ledig.

Snart får jag åka hem ett par dagar! Ska bli så skönt. Hoppas att vädret inte blir kaos så jag dör på vägen hem bara! När allt faller samman

 
 

When you try your best but you don't succeed
When you get what you want but not what you need
When you feel so tired but you can't sleep
Stuck in reverse

When the tears come streaming down your face
When you lose something you can't replace
When you love someone but it goes to waste
Could it be worse?

Lights will guide you home
And ignite your bones
I will try to fix you

High up above or down below
When you're too in love to let it go
But if you never try you'll never know
Just what you're worth

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you

Tears stream down your face
When you lose something you cannot replace
Tears stream down your face
And I

Tears stream down your face
I promise you I will learn from my mistakes
Tears stream down your face
And I

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix youRead more: Coldplay - Fix You Lyrics | MetroLyrics 

5 av 10

Vi är inne på vecka 5 av 10! Efter den här veckan har jag tagit mig igenom halva skiten! Ännu en ledig dag! Och den spenderas framför datorn... De tar sån jävla tid att göra den uppgift som vi har nu. Man ska välja en patient man har på VFUn, skriva in alla info man behöver som sjukvårdspersonal. Välja ut 3 åtgärder som patienten behöver och sen ska man ha bra referenser till allt man skriver. De va så mycket enklare när man gick i grundskolan och gymnasiet. Bara lägga till en länk till en hemsida och sen va de klart! Nu är de bara stört vilka referenser man ska ha. Men de går framåt. Börjar komma en bra bit in i uppgiften.
 
Börjar få redig ångest över julklappar. Bara mammas och pappas som är klara. Men nästa helg är jag ledig och då ska jag ta mig ur de här rummet och åka ner på stan och se om jag kan hitta nått vettigt till nån mer iallafall. Sen är de inte långt kvar tills jag ska åka hem! Nu är de 12 dagar kvar bara. Woop! och sen är jag hemma 6 hela dagar innan jag ska tillbaka. Skönt som fan!
 
Nej nu ska jag väl ta mig i kragen och göra lite matlådor. Lite lax med couscos står på menyn. Sen imorrn ska en spännande vecka ta fart med förhoppningsvis många stick på patienterna! Jag ska börja med PVK sättning och prover. Så äntligen tar de lite fart. Äntligen börjar jag komma in lite i rutiner och så oxå. De kan jag lova tar sin tid. Förstår inte hur mycket de ska finnas i våra hjärnor när vi är färdigutbildade. Blir ju lite lätt skraj.. Sååå Elin Johansson, ta in allt du kan! 
 
 
 
 
 
RSS 2.0