Hej då!

Jaha då va de sista kvällen med mina killar! Imorgon far jag iväg! Har packat färdigt men är fortfarande lika osäker på om jag fått med mig allt. Men men bara Datorn är med! Sen går allt att fixa på nått vis ;) 

Så nu sitter jag här och har precis dukat fram lite rosévin med jordgubbar, ost och kex, vindruvor! Blir Myspys nu hihi. Måste bara vänta på att min älskling hittar massor av filmer och serier att ladda ner så jag har nått att underhålla mig med mellan studierna! Men blir inte borta så länge innan jag kommer hem igen ;) måste typ hem i helgen igen för att förtidsrösta! Har helt glömt bort de! Aldrig att jag låter min röst gå till spillo alltså. Så blir nog hem i helgen som sagt för att rösta. Innan de blir försent. 

Får se om jag tar med mig bilen upp eller inte imorrn. Har glömt fråga om parkering oxå men min värd skulle ringa imorrn och se hur de blev med de. Annars får Mattias bara skjutsa upp mig. Snäll som han är så följer han med upp oxh ser till att jag Har de bra! Så Tyson måste följa med oxå eftersom ingen kan passa honom. Så får en dag med dom imorrn innan dom åker hem igen. Min lilla familj 💕 

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0