bara fokus på tenta

Men hallå där! 
 
Vad är de för dag om inte FREDAG imorgon! Ska äntligen åka hem en sväng över helgen! Ska bli så skönt. Men först en helvetes tenta.... Och sen halvtidsmöte angående VFUn, Alltså samltal med lärare och handledare, om hur de går och hur jag skött mig och om jag uppnår mina mål som vi satt. Så de borde inte ta så lång tid. Ska nog va hemma i Rimbo till 5 imorrn! ÅÅÅÅH va jag saknar min hund! Som vanligt ;) 
 
Idag har jag bara pluggat! Åkte till skolan imorse vid 8 och började. Linda och Therese kom och plugga oxå så vi satt till 3. Sen mötte jag upp Josefin som jag inte sett på så länge! Vi drog och käka lite thaimat och så hjölpte även hon med att plugga genom att förhöra mig lite! Nu ska jag lägga ifrån mig de där och inte lägga mer tid på de för de kommer ändå inte sätta sig mer idag. 
 
Kanske ska tala om för er vad de är för en helvetes tenta jag har imorrn? 
 
  • Allmän tumörlära - Vad är cancer? Bröstcancer, prostatacancer, coloncancer, lungcancer + etiologi, patofysiologi. symtom, behandling, diagnos på alla.
  • Smärta - Vad är smärta, hur känns olika smärtor, hur behandlas alla olika sorters smärtor? 
  • Infektionssjukdomar - Lunginflammation, hjärnhinneinflammation, hjärninflammation, Tuberkulos, HIV, Hepatit ABC. + Etiologi, patofysiologi, symtom, diagnos, behandling, profylax, smittspridning på alla. 
  • Cirkulationsorganenssjukdomar - Hjärtsvikt, hjärtinfarkt, kärlkramp, åderförkalkning, 5 olika anemier, 5 olika blodsjukdomar. + Etiologi, patofysiologi, symtom, diagnos, behandlig på alla. 
  • Luftvägarnassjukdomar - Astma, Kronisk bronkit, KOL, allergier + Etiologi, patofysiologi, symtom, diagnos, behandlig på alla
Detta är så sjukt mycker information som ska in. De är fan stört! På tentorna kommer de komma olika "patientfall" som vi ska sätta en diagnos på plus kunna säga behanling, de kanske är dom lätta frågorna. kommer dö imorrn! 
 
SÅ till dom goda nyheterna! JAG ÄR FÄRDIG MED ANATOMIN OCH FYSIOLOGIN!!!! helt sjukt skönt! Äntligen! En sten släppte från mig! WOHOO! 
 
 Min privatlärare Linda ;) 
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0