Sista terminen nu

 
Nu är man tillbaka till plugget! De började som ett helvete men nu har de blivit lite ordning igen! Har precis avslutat 5veckors VFU på Falu lasarett. Bodde i husvagn med en klasskompis. Herre jävlar vilken ungkarlsvagn ;) kallades pökvagnen och jag kan tänka mig att den vart med om ett och annat! Underbart! Nu ska jag även ta tag i sista VFUn som kommer vara i Dalarna... Jag är tillbaka i Mora. Mitt rena helvete. Sist jag lämnade Mora va jag bestämd att jag aldrig skulle komma tillbaka. Men jag möter mina demoner och jag är väl starkare än innan så nu ska jag göra något bra av Mora! Fina minnen här kanske de kan bli istället. Jag har anlänt idag till min lilla stuga till boende. Eller ja ganska stor! Kommer trivas bra här, de är min känsla. Sen hoppas jag att VFUn kommer att kännas bra oxå, första dagen imorrn. 
 
Men annars då? Jag lever mitt liv med ett leende på läpparna! Kan äntligen känna att jag kan njuta av livet! Inte gjort de på många år. Att komma ut och träffa vänner och nya människor lyfter mig totalt från att sitta ensam i en lägenhet och vänta! Livet är kort! LEV. De här året har varit så sjukt upp och ner. Men jag ser ljuser i tunneln! 
 
Har även varit till läkaren för att kolla upp hur kroppen mår. Den mådde tydligen prima! Trodde nått helt annat men är väl bara cp då antar jag! Imponerande provsvar på allt. Utom borrelia. Jag har tydligen en släng av borrelia! Jahaaaaa men va bra! Ska ta om de provet och gå vidare där ifrån om man ska käka nå penicillin eller så. Kanske mina lederr skulle må bra av! 
 
Nej nu ska jag förbereda mig för morgondagen! Ska bli bättre på att skriva här... 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0